Нашето овошје и зеленчук се вистинскиот избор,

кога станува збор за квалитет

Локација на насади и производствен капацитет, Делчево


Производствениот капацитет се наоѓа во планинскиот регион на Делчево, на надморска височина од 800 метри. Овој регион, како и целата Македонија, ужива во поволната клима од 4 годишни времиња и бескрајни сончеви денови. Комбинацијата од сето ова им дава на плодовите екстра квалитативни карактеристики, на кои сме особено горди. Самиот регион има долга традиција на берба на сливи и вишни, бидејќи сонцето и надморската височина се совршени за него. Нашите плодови се берат на нашите плантажи, кои се на пешачка оддалеченост од нашата фабрика.
РУДИНЕ ММ ги бере своите плодови на плантажи кои се во непосредна близина од производствениот капацитет. Локацијата на производниот капацитет создава најповолни услови за брзо сортирање и обработка, согласно GLOBAL GAP и IFS стандардите..
Производниот погон има капацитет од 4000 тони замрзнати производи. Се потпираме на искуството и знаењето на нашите вработени, како и на технологијата. Нашата компанија секоја година континуирано инвестира во нови машини и технологија.

Преработка


РУДИНЕ ММ континуирано од 2007 година, инвестира во најновите технологии за брзо длабоко замрзнување и брза обработка на овошје и зеленчук на различни начини и облици.
95% од вкупното производство се извезува во ЕУ, за индустриска употреба, HoReCa и малопродажба.

Асортиман на производи

  • Овошје
  • Зеленчук

Ние се грижиме за:


Avatar

КВАЛИТЕТОТ

Oбезбедуваме квалитет со контролирање на сите процеси од почетокот на засадувачкиот циклус, од садење на расад до пакување во готов производ.


Avatar

БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНАТА

Kористиме комбинација на квалификувана работна сила и двојна контрола преку оптички ласери.


Avatar

ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Kористиме енергија од отпадот од нашите плодови.


Нашите цели се:

Индустрија
Продажба
Послужување
Среќни потрошувачи

АNUGA е водечки светски саем за храна и пијалоци!

Ануга е 100-годишна платформа за размена на сите релевантни целни групи од малопродажбата, трговијата и угостителството.

Најважното место за состаноци во индустријата за глобалната прехранбена индустрија нуди најдобри можности за поврзување низ целиот свет.

РУДИНЕ ММ ДОО Скопје е учесник на последните 2 саеми (2017 и 2019) и долгогодишен посетител.

Контактирајте не


ivana@rudine.com.mk

+ 389 33 411414| + 389 70 244 847

Ул. Маршал Тито бр.256, 2320 Делчево, Република С. Македонија

Пишете ни:


Powered by